11. kesäkuuta 2012

Performing Arts SM2012


Viikonloppu, jota aina koko vuoden odottaa kuumeissaan. 
Suomen suurin tanssitapahtuma Performing Arts järjestettiin tänä vuonna Tampereella. Tanssijoita mukana oli eniten koskaan, 1900 osallistujaa. Tanssin suosio kasvaa Suomessa vuosi vuodelta, whoop! Tanssi alkaa saamaan enemmän näkyvyyttä, TV2 kuvasi kisat ja kisat esitetään koosteina televisiossa kesäkuun 23 päivä. klo 13.40.
 Pari viimeistä vuotta on ollut niin kiireistä tanssin parissa, etten ole kerennyt osallistumaan kisoihin. 6 kisavuoden jälkeen välivuodet kisoista on tuntunut suuren suurilta tyhjiöiltä. Nyt kun kisat tuotiin Tampereelle, päätin osallistua (vaikka opiskelujen viimeinen kevät olikin kiireisin ikinä.)
Aikaa kisoihin valmistautumiseen jäi... viikko.
Viikossa väsättiin Milkan kanssa duopätkä sekä tein itselleni pikaisesti soolon.

sijoitukset olivat kolme kertaa paremmat kuin olin ajatellut. Soololla 46:sta 10 ja Duolla 30:sta 7
cooL.
tässä pieni pätkä soolosta, jonka Milka-tärinä käsi kuvasi, jolta sitten myös loppui kesken kaiken tila puhelimesta.

nämä kisat ovat minulle aina sellainen kohtaamispaikka tuttujen tanssijoiden kanssa. (ja ennen kaikkea motivaation nostatusta, kun näkee niin upeita tyyppejä.)


14 kommenttia:

 1. Olet upea ja hienot suoritukset! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anniina, itse olet upea! :-)

   Poista
 2. Oot kyllä niin taitava! Harmi, että ei ollut soolosta kokonaista pätkää :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, kiitos kovin :)
   DVD:eitä odotellessa, jos niitä saisi kopsattua hyvälaatuisena koneelle!

   Poista
 3. Ahahaha, en kestä tätä postausta! :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän duuoo ku sooloo, didididitittidii jee!

   Poista
 4. Hyvin meni! Kisafiilis oli mahtava. Ensi vuonna Lahdessa! :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! Vaikutat niin upealta ihmiseltä ja blogisi on yksi lemppareistani :-) ajattelinkin että sulta voisi saada asiallisen vastauksen, kun en muualtakaan netistä tähän vastausta ole löytänyt ja vaikutat niin asiantuntevalta! Olen siis vuosia harrastanut tanssia mutta valitettavasti erilaisilla virallisilla tunneilla käynti on parina viime vuonna jäänyt muiden kiireiden takia. Itse kuitenkin yksinäni tanssin päivittäin ja suunnittelen erilaisia koreografioita. Onko mun mahdollista hakea kisaamaan myös sm-kisoihin? Ilmoittautua vain yksityishenkilönä näin "amatöörinä"? Unelmani olisi joskus päästä esittämään näitä koreoitani jollekkin ja jopa kisaamaan... Tiedät varmasti tämän tunteen, palon, joka täytyy päästää ulos tanssimalla... Kiitos jo etukäteen vastauksesta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinä! :)
   Saan sähköpostiin ilmoituksen kommenteista, joten mikään ei huku vanhoihinkaan posteihin - vastaan jokaiseen!
   Kiitos kovin :* ja täältä pesee vastauksia:
   Suomessa järjestetään paljonkin tanssikisoja ja myös sellaisia katselmuksia, mitkä eivät ole kisoja. Niihin voi ilmoittautua kuka vain!

   Ne missä minä olen käynyt, ovat nämä showtanssien SM-kisat, jotka järjestetään loppukeväästä eri kaupungissa joka vuosi. Nykyään kisoihin on karsinnat, jotka järjestetään ~ 5 paikkakunnalla, josta valitaan päätapahtumaan kisaajat finaaleihin. Ensi keväänä kisat järjestetään pääkaupunkiseudulla, tarkkaa kaupunkia ei ole vielä julkaistu. Vaasassa ainankin yhdet karsinnat! Jokaisella sarjalla ja kilpailulla ovat omat rajoituksensa koreografioiden suhteen. Normaalisti soolo voi olla ~ 2-3 minuutin mittainen, eli aika lyhyistä on kyse! :) Ja totta ihmeessä voi ilmoittautua ja suosittelenkin menemään, nuo on ihan ikimuistoisia kokemuksia!

   FDO:n sivuilta (http://www.fdo.fi/) voi seurata missä ja milloin! (sieltä löytää myös muuta tanssitapahtumiin ja kouluihin liittyvää!)
   sekä täältä! www.danceinfo.fi

   Ja tiedän tuon palon, tiedän niin hyvin - mene ja tanssi! pus.

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksestasi, et tiedäkään minkä hymyn sait huulilleni :-)

   Poista
 6. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 30000 € 3.000.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
  takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
  Jumala siunatkoon teitä.

  VastaaPoista

don't ask me about wellness