12. tammikuuta 2017

brighter
tänään on vuoden ensimmäinen paras päivä.

THEY ARE BACK.
SLOWDIVE ARE REALLY BACK.
!!!!!!

olisipa jo kesäkuu, lontoo, field day, punkkupullo ja slowdive.


7 kommenttia:

 1. Tälläinen pieni kysymys miulla, että missä työ ootte majoittuneet Berliinissä käydessänne? Itsellä olisi suunnitteilla käydä siellä ja kaipaisin jotain suhteellisen halpaa majoitusehdotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ollaan 'vuokrattu' airbnb:n kautta kokonainen asunto aina reissun ajaksi. tosin, asuntojen vuokraaminen on nykyään laitonta berliinissä, joten vuokrattavia paikkoja löytyy vähemmän. (vuokranantaja on vastuussa mahdollisista sakoista, ei vuokralainen)
   tässä vielä lisää aiheesta: http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002899730.html
   myös facebookin ryhmässä ''berliinin suomalainen asuntokanava'' on tarjolla lyhyitä sekä pidempiä asuntovuokrauksia berliinissä asuvilta suomalaisilta :---)
   ei hostellitkaan pahan hintaisia ole! mutta, tosin täysin eri fiiliksen saa, kun asuu paikallisen omassa kodissa. saa käyttöönsä ns. oman kodin matkan ajaksi + pyörät usein! puhumattakkaan siitä, kuinka sympaattisia, rosoisia, eläväisiä ja mielenkiintoisia ihmisten kämpät ovat!
   :-)

   Poista
  2. Aa okei kiitti kovasti pitää miettiä tuota :)

   Poista
 2. Pidän kovasti valokuvaamisesta, mutta mitä tehdä kaikille onnistuneille otoksille? Tuntuu hölmöltä säilyttää niitä muistitikulla vuodesta toiseen ja lopulta ne unohtuvat sinne... Sie kun kuvaat paljon niin mitä teet otoksillesi? Teetät, laitat näytille jonnekin minne?? Tahtoisin päästä eroon ajatuksesta että kuvat ovat turhia, osaatko auttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moi anonyymi!
   tuntuu, että painiskelen saman ongelman kanssa. minulla on tämä alusta, paikka jossa julkaista, mutta se ei tunnu samalta asialta, kuin kuvat fyysisessä muodossa. ja täällä en kuitenkaan julkaise puoliakaan kuvista, joita otan. joten hyvä kun asia tuli puheeksi, suosittelen teetättämistä! jos kyseessä digikuvia, ifolor.fi on edullinen ja helppo. taidankin heti latailla tärkeimpiä otoksia tuonne :-)
   lupaan, kun kuvat ovat kädessä fyysisessä muodossa, ne eivät tunnu turhilta!

   Poista
 3. Tämä tuli ihan puskista, kun avasin koneen perjantaina. Olipa uskomaton tunne kuulla uunituoretta Slowdivea ensimmäistä kertaa ikinä! Sen jälkeen ei ole tehnyt mieli paljon muuta kuunnellakaan. Olen fanittanut bändiä vuodesta 2000.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, sitten yllätys oli varmasti melkoinen!

   Slowdive on aina ollut tärkeä bändi ja täynnä aikoja, paikkoja ja ihmisiä. Uusi biisi tuntui, kuin se olisi täyttänyt jonkin tyhjän tilan sisältä. Uutta levyä odotellessa - siitä tulee tämän vuoden levy!

   Poista

don't ask me about wellness