2. helmikuuta 2017

3 vuotta


(siirappivaroitus! ♥
ei-romantikot
kyyniset
katkerat,
suosittelen painamaan yläkulman sulje -nappia)
rakastan tarinoita. erityisesti meidän tarinaa.


niin minusta on tuntunut siitä saakka kun näin sinut ensimmäisen kerran helmikuussa 2014.elämä on ollut ihmeellistä.merihaan treenikämpältä siltasaaren kommuunin keittiön ysärisohvalle. meilahdesta etutöölön kommuuniin, mutta minun koti oli silti aina siltasaaressa. paistettiin lettukasoja ja syötiin aamupalaksi suklaamuroja. näytimme viikonloppuisin krapulalta, korvissa tinnitusta, aloin käyttämään sinun vaatteita. olit aamuisin myöhässä töistä (sori oscar). minä kirjoitin paljon sinusta.

ensimmäinen kesä yhdessä. nurmikkoa, uusia paikkoja, slowdive silmät kiinni ja pyöriviä graafisia kuvioita. eväsretki konttiaukiolle ja räjähtänyt kertakäyttögrilli.

tuli syksy, josta en muista mitään. vuosi vaihtui ja hyvästeltiin siltasaari.

lähdettiin yhdessä torkkelinmäelle.

täällä on ollut kaikkea. toisia todellisuuksia, kaaosta, siirappista rakkautta, surua, salaisuuksia, muistikatkoksia, pehmeyttä, huutoa, lähentymistä, kiihkoa, läpikäymistä, päihteitä, sata litraa jäätelöä, bileitä, aamuöitä, elämän makuista.


olet erityinen.
tiesin sen alusta saakka.


syvä. lämmin. erilainen.
koskettava. kuuma. sydämellisin tyyppi ikinä.


sinä tykkäät huvipuistoista. sarjakuvista, kirjoista, mysteereistä, netrunnerista, lautapeleistä, fuzz-pedaaleista, noise kitarasoundista, kissoista, kirjoittamisesta, sokerista, oudoista nörttifiguureista, laulamisesta, oluesta, nukkumisesta, sulkapallosta. voisit puhua loputtomasti elokuvista, peleistä ja tarinoista.

en edes aloita siitä, kuinka hyvältä kuulostat.


olet muuttanut minua.
olen muuttumassa joksikin miksi olen halunnut olla tulossa.

rohkeus tekemiseen ja olemiseen. maailma näyttää erilaiselta, mahdolliselta, avoimelta.
tuntuu, että kuuluu jonnekkin. tuntuu, että joku välittää. tuntuu, että kelpaa. tuntuu, että vaikka paskan määrä on vakio, on myös loputon määrä loputtoman hyvää. ei tunnu enää yksinäiseltä. pienetkin asiat tuntuvat merkitykselliseltä. hymyilen ja nauran enemmän kuin koskaan.
en ajattele itsestäni samoin kuin ennen. olet saanut minut tuntemaan itseni kauniiksi ensimmäistä kertaa koskaan. se on jotenkin.. liikuttavaa. se on nostanut minut jostain, jossa olen ollut niin kauan kuin muistan. nykyään, joskus ennen ovesta ulos astumista liikutun, kun katsonkin itseäni lempeästi eteisen peilistä.


kaikki mitä tehdään yhdessä, lattianpesusta berghainin hikiseen transsitilaan, nukkumisesta lautapeli-iltoihin, synkistelystä karkinsyöni kisoihin, kauppareissusta ulkomaan seikkailuihin, on ihan parasta.

meillä on oma maailma. sellainen, jossa me tehdään mitä me halutaan.


olet (myös) paras ystävä.


tämän viikon maanantaina veit minut elokuviin, koska olin kovin surullinen.
sali oli iso ja tyhjä, elokuva viipyilevä, lohduttava. etsin koko elokuvan ajan karkkipussin pohjalta kalan muotoista karkkia ja elokuva päättyi lauseeseen, jossa puhuttiin kalasta.
oli hiljainen puoliyö ja kadut olivat tyhjiä. oli pelkkiä valoja. itketti.
on viime aikoina tuntunut siltä, kuin olisimme olleet puoli elämää yhdessä. voittaneet isosti viimein kaiken kokemamme jälkeen, eikä mikään voi enää murskata meitä.
annat kaiken, liikaakin. etsit sekavaa minua keskellä yötä kaatosateessa pitkin katuja, otat kiinni ja kannat. tiedät mitä on tapahtunut ja annat minulle kaikki olemassa olevat voimasi. olet siinä ja rakastat minua enemmän kuin kukaan koskaan. mikään tässä maailmassa ei tunnu yhtä hyvältä kuin me yhdessä.

tulee vielä minun vuoroni kantaa sinua ja lupaan olla siinä.tuntuu maailman parhaalta, kun käperryn syliisi pieneksi keräksi ja kouristus lakkaa olemasta. syödään jäätelöä sohvalla ja minä höpötän elokuvien päälle. kun juostaan parhaiden bändien keikoilla yhdessä.
viime viikonloppuna maattiin selällään aamuyöllä kodin lattialla euforisissa tiloissa. huone oli punainen ja värisi lempeästi. ostettiin kaupasta dumleja ja sipsejä. nukahdettiin hetkeksi lattialle.

rakastan sinua enemmän kuin mitään. aina.ei ole ketään kuin sinä.

(hyvää vuosipäivää kulta)

11 kommenttia:

 1. Hei kiitos tästä todella paljon. Niin paljon kaunista. Luin tätä äsken kirjaston luentosalissa ja alkoi itkettää. Piti räpytellä silmiä ettei kukaan olisi nähnyt. Tämä sai muistamaan kaikki hyvät ja ihanat asiat myös omassa suhteessa, miten tärkeä, rakas se toinen onkaan. Huh. Onnea teille vuosipäivän johdosta!

  VastaaPoista
 2. siis, wau.. teidän välinen rakkaus, jotain niin kaunista. se näkyy.
  kylmiä väreitä(toivoa tulevasta), ja paljon.. hetken taas pystyn tuntemaan, miten suhde,
  ei kuulostakaan enää
  niin pelottavalta ajatukselta.
  tavassasi kirjoittaa, on jotain maagista,
  kiitos tästäkin Kaunis!:-)

  VastaaPoista
 3. Jokainen ansaitsee ihmisen, joka puhuu tuollaisia. Näihin kuviin sopii jotenkin Goratie-Despair kappale.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. otan tämän kohteliaisuutena, kiitos
   : )

   Poista
 4. Luin aluksi tuon ekan kommentin, ja mietin, että alkaakohan minuakin itkettää, jos tämän luen.

  Nyt minuutteja myöhemmin voisin kirjoittaa ihan saman kuin mitä ensimmäinen kommentoija kirjoitti. Vähintään postauksen loppupuolella tuli pala kurkkuun ja kyyneleet silmiin.

  Ihanat nuo kuvat teistä, joissa nauratte yhdessä.

  Onnea ja aurinkoa sekä paljon iloa myös yhteiseen tulevaisuuteen. ja kevääseen. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa, ihana.
   pidän niistä myös, joskus toivoisi aikakonetta, jotta voisi palata niihin.
   kiitos samoin larissa,
   kaikkea hyvää ♥

   Poista
 5. täällä lauantaiaamuna sängyssä hieman itken

  pakahduttavan kaunista, on syvästi lohdullista että tällaista löytyy maailmasta ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olet ihana.

   kaikkea hyvää sinä ♥

   Poista

don't ask me about wellness