pages

1. lokakuuta 2016

melu

sänky on kova, ikkuna suihkun vieressä. peilissä toinen, ehkä minä.

sadetta luvattu varmuuden vuoksi. iho kiiltää kosteudesta, näyttää sivusta katsottuna epätasaiselta.

peittelen jalkoja, neuroottinen mustan eri sävyistä

loppukesässä on aina jotain lohdullista. kaikki kasaantuu ja purkautuu. en jaksa enää odottaa, yritän pysyä paikoillani. ylivireyttä. en luultavasti nuku lainkaan öisin. epätodellisen, utuisen tuntuista, kaupunki tuntuu loputtomalta seikkailulta, jota en ole aloittanutkaan vielä.

tallennan, etten unohtaisi.peilit puhuvat.

harrastan sivustaseuraamista
kynsien leikkaamista, irtautumiskokemuksia
en muista yhtäkään tapahtumaa, ilman hämmentäviä yksityiskohtia.

kerron kuvilla
rajauksen ulkopuolelle jää loput ja suurin osa.

haluan vieläkin enemmän,
koska muodot ja värit ovat usein epätarkkoja.

kun ei osaa sommitella, tiedät enemmän kuin sinun pitäisi.
kesä on ohi.
leikkasin perinteisen 'ei kiinnosta' kesärastan niskasta.ps. nick cave - one more time with the feeling, 6/5
pps. a girl walks home alone at night, 6/5olen valokuvannut paljon.
viikko The Cureen. viikko. VIIKKO!en varmasti nuku keskiviikkona. tai torstaina. enkä varsinkaan torstai-perjantai välisenä yönä.
tiedätkö sellaisen vatsaa kutkuttavan fanittamisen? tämä on sitä. The Cure on kulkenut elämässä niin kauan kuin muistan.Modern sky festival @ Ääniwalli

Cuushe,palasi mieleen vuosi 2013, butterfly case -levy, se omituinen kesä ja aamuyöt.

MONO,
en olisi halunnut palata enää takaisin todellisuuteen siitä post-rock transsista.
(onneksi seuraavaksi boris tavastialla)
olen ottanut etäisyyttä.parikkalan patsaspuisto.

jatkuvasti kynnyksellä.

lähdössä, tulossa, jumissa.

kuvottaa olla näin rajoittunut. kaupunki pienenee ja kasvaa. kaikkialla hiljaista, mutta melu kasvaa entisestään. en halua sinun näkevän. istun usein yksin samoissa paikoissa ilman silmälaseja. tunnen itseni samaan aikaan yksinäiseksi, tyytyväiseksi.
istun suihkussa. vaihdan järjestystä ja tavaroiden paikkoja, kun olet poissa.kaupungit pienenevät niin nopeasti. vuosipäivien, merkkipäivien, syntymäpäivien merkitys hiipuu ja tämä melu vaimenee. aika on vihollinen sekä samanaikaisesti pelastaja.


melu vaimenee ja saan pian nukkua.

8 kommenttia:

 1. olet niin kaunis <3 liikkuvat kuvat toi paljon syvyyttä kuviin! haluaisin tehdä sinulle haasteen jos vain uskallat/kiinnostaa/viitsit lähteä mukaan: kuvaa viikko vain värillisenä otoksina. Syksy on pian ohi. Odotan, näenkö ensi kerran mustavalkoista vai en. Mietin vain, että piristäisikö sinua värien loisto. Olet upea! t tyttö pohjois-karjalasta. Olen miettinyt, että olisi ihanaa jos joku ottaisi minusta kuvia. Minusta ei ole koskaan tarjouduttu ottamaan kuvia (edes poikaystäväni ei koskaan ota kuvia minusta :(). jos joskus eksyn helsinkiin, kuinka paljon suunnilleen kameratyösi maksaa yhdeltä kuvaussessiolta? Minusta tuntuu, että näet rumuudessakin kauneutta muissa ihmisissä. Olen hieman ylipainoinen tytöntylleröinen ja minulla on noita-akan leuka. En tiedä mitä kirjoitan, mitään en poista, voihan näitä juttuja kirjoitella anonyymisti...... :-) ps anteeksi outo viestini D: :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw, kiitos kovin paljon <3
   värilliset kuvat taisivat jäädä! täytyy ensi postaukseen purkaa muistikortti ja katsoa, kuvasinko syksyä ollenkaan! en tainnut. hiukan harmittaakin.

   näen kauneutta omituisuudessa, tunteikkuudessa ja kieltämättä ehkä muiden silmien kautta katsottuna ei-niin-ilmeisissä hetkissä, kohteissa ja yksityiskohdissa.


   laita minulle mailia (anniporrasmaki2@gmail.com), jos haluat tavata helsingissä joskus! minä otan sinusta mielelläni kuvia :) sano poikaystävällesi terveisiä, että ottaa sinusta kuvia joku päivä!

   Poista
 2. olet jotenkin niin kiehtova, mystinen. ihana.

  VastaaPoista
 3. Apua miten kaunis postaus jälleen kerran <3

  VastaaPoista
 4. poskiani pitkin matkasi muutama kyynel, kun luin postaustasi. täällä käytävän kirkkaassa valossa ja lievässä epätoivossa, tämä antaa toivoa. kiitos

  VastaaPoista

don't ask me about wellness